snel, effectief en probleemloos je huis verkocht met dé makelaar van Groningen


Hoe realiseer je de beste prijs, wie gaat je begeleiden op weg naar de beste voorwaarden? De verkoop van je woning lukt een stuk beter met de hulp van Schouten + Van der Giezen, ook wel 'dé plezierigste makelaar van Groningen'.


Je huis verkopen met succes

Je huis verkopen; het is een belangrijke stap. Samen met dé makelaar in Groningen doe je er alles aan om het te laten slagen, risico's te vermijden en er samen de beste verkoopprijs en de beste voorwaarden in het koopcontract uit te halen. Bij Schouten + Van der Giezen ontdek je meest trefzekere weg van 'te koop' naar 'verkocht'. En we doen er alles aan om het ook nog een plezierig traject van te maken.

Je mag van ons verwachten: een reëel advies, doortastend optreden op de momenten waarop het er op aan komt; we vinden het belangrijk dat jij of jullie als verkoper exact begrijpen wat je met de koper overeenkomt. Daar hoort dus ook steeds helder contact bij - ook voor je eventuele vragen over de verkoop.

JE HUIS GOED VERKOCHT - SNELLER DAN JE DACHT!

De woningmarkt in Groningen en omgeving, de overeenkomst tekenen, de voorwaarden, de aanvaarding, het lijken allemaal ingewikkelde haken en ogen voor iemand die geen makelaar is.

Om je woning solide en succesvol te verkopen is een vakkundige makelaar geen overbodige luxe.

Vraag het gerust aan onze voormalige klanten die hun huis al via ons verkocht of gekocht hebben: niet voor niets kregen we het hoge rapportcijfer 8,8 als beoordelingscijfer op de vraag: bent u als klant tevreden over Schouten + Van der Giezen? Daarmee zijn we één van de meest gewaardeerde Groningse makelaars. Kijk ook eens naar de enthousiaste reviews op woningwebsite Funda !

Wij zijn de motor achter je verhuisplannen.

Onze Verkooppakketten

Makelaar in Groningen | Schouten + Van der Giezen
Contactgegevens

Je kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Westerhaven 9
9718 AV, Groningen

Postbus 361
9700 AJ, Groningen

050-318 03 09
06-119 63 034
info@svdg.nl