Siersteenlaan , Groningen

€ 775 per maand

Siersteenlaan , Groningen

woningtype
appartement

woonoppervlakte
65 m2

Aantal kamers
3 kamers
(2 slaapkamers)

Locatie
Groningen

Omschrijving

Alle appartementen zijn verhuurd.


Het appartementencomplex wordt gerealiseerd op de hoek Siersteenlaan / Kwartsstraat. Het complex bestaat uit een laag- en een hoogbouw. De ontslui- ting van de appartementen vindt plaats middels een centraal trappenhuis met lift en galerijen. Alle appartementen worden voorzien van een buitenruimte. De entree van het complex is aan de Siersteenlaan en aan de achterzijde worden 30 overdekte parkeerplaatsen gerealiseerd. De ontsluiting van het parkeerterrein is aan de Opaalstraat. Via het parkeerterrein is de centrale hal ook te bereiken. Aan de Kwartsstraat worden nog vier parkeerplaatsen op eigen terrein gerealiseerd.


 Leuk thuiskomen, iedere dag. De Siersteenlaan is – net als de rest van dit deel van Vinkhuizen – aangenaam ruim opgezet, met veel groen. Het gebouw mag gezien worden: sierlijk en toch stoer, met lichte ruimtes, helemaal volgens de eisen van nu. De afwerking van de woningen zelf is prima verzorgd. Dat bete- kent: comfortabel wonen, zonder zorgen, mede dankzij een eigentijds zuinig energielabel.

Smaken verschillen. Zeven verschillende woningtypes, op zeven woonlagen.
Kies je voor begane grond met buitenruimte of wordt het heerlijk helemaal boven met balkon? Een riante woonkamer van ruim 36 m2, het kan. Welke indeling of woonlaag je ook kiest, jij en je nieuwe buurtgenoten hebben straks twee slaapkamers en een open keuken, die gezien mag worden. Bekijk de plattegronden en de huurprijzen per woningtype.

 Kenmerken

Type woningappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar periodena 2011
Aantal woonlagen1
WoonplaatsGroningen
Status beschikbaarheidverhuurd
Huurprijs€ 775 per maand
Servicekosten per maand55
Permanente bewoningja
LiggingAan drukke weg en in woonwijk
Parkeren toelichtingparkeren op eigen terrein
Inhoud360
Gebruiksoppervlakte woonfunctie65
Combiketelja
Warmwaterc.v.-ketel

Alvorens de woning te bezichtigen vragen wij u aan aantal gegevens in te vullen. Bij de toewijzing van een huurwoning wordt onder andere naar uw inkomen gekeken. Uw bruto maandinkomen dient minimaal € 2.712,50 te zijn. *(inkomenseisen kunnen per eigenaar variëren)

Inschrijven
Makelaar in Groningen | Schouten + Van der Giezen
Contactgegevens

Je kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Westerhaven 9
9718 AV, Groningen

Postbus 361
9700 AJ, Groningen

050-318 03 09
06-119 63 034
info@svdg.nl