Je wilt je huis verkopen

Verkopen is samenwerken

We leiden de kijkers rond, stellen hen veel vragen en bellen na. Jouw huis verkopen is samenwerken. We houden je van het hele proces op de hoogte via What’s App of telefoon. De verkoop van je woning lukt een stuk beter met de hulp van Schouten + Van der Giezen Makelaars Niet voor niets zijn wij één van de meest gewaardeerde Groningse makelaars.

De presentatie

Wij helpen je met de mooiste foto’s en de beste presentatie op onze website, op Funda en op Facebook en LinkedIn. Onze styliste gaat eerst samen met jou door je huis en kijkt door het oog van de kijkers nog eens goed naar elke ruimte. Haar tips krijg je op een lijstje wat de praktische puntjes op de i zijn. Is ook dat klaar? Dan worden de foto’s gemaakt en gaat de promotie los.

En dan is het zaak verliefde kijkers te verzamelen. Kijkers die direct verliefd worden op je woning en je huis vandaag al willen kopen. Voor elke bezichtiging is het opruimen en schoonmaken geblazen: alle tafels en bureaus leeg, wc’s en vloeren schoon, ramen gelapt, spinrag weg, wasmanden leeg en bedden opgemaakt, glas en papier weggebracht. Bij meerdere bezichtigingen achter elkaar heb je waarschijnlijk nog nooit zo vaak je huis opgeruimd en schoongemaakt. En heb je nog nooit zo vaak verse bloemen en vers fruit op je keukentafel gepresenteerd.

Elke ruimte heeft een functie

Zorg dat elke ruimte een duidelijke functie heeft en ruim op. Overbodige kasten, bakken vol met speelgoed, die extra stoel.. verkoop het of sla het tijdelijk op. Maak prikborden leeg en haal persoonlijke foto’s weg.

De kijkers willen zichzelf er in zien wonen, liefst zonder eerst weken te moeten klussen. Dus werk ergernissen weg. Klemmende keukenlades, lekkende kranen, tochtende ramen, piepende deuren of kapotte lampen? Weg ermee. En hoe staat het met het schilderwerk buiten? Wat is de staat van het dak? Zijn de dakgoten schoon?

Je wilt je huis verkopen!

Meestal best spannend. Want stel dat er geen kijkers of kopers komen of dat het niet oplevert waar je op gehoopt had. Exact van te voren weet je het nooit, maar je kunt als verkoper wel veel in de goede richting sturen. Wij zorgen voor de juiste kijkers, een fijne rondleiding en de beste verkoop. En we helpen je met het zo aantrekkelijk, interessant en verkoopbaar mogelijk maken van je huis.

Makelaar in Groningen | Schouten + Van der Giezen
Contactgegevens

Je kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Westerhaven 9
9718 AV, Groningen

Postbus 361
9700 AJ, Groningen

050-318 03 09
06-119 63 034
info@svdg.nl