Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
in samenwerking met Grunneger Power &  Groningen woont SLIM!
Een groen begin is het halve werk. in samenwerking met Grunneger Power & Groningen woont SLIM!

Verhuizen is een grote en spannende stap in je leven. Er moet vaak veel geregeld worden en het liefst trek je snel je nieuwe woning in.
Een beetje verf op de muur en je huis is klaar om comfortabel in te wonen… Maar dit kan nog comfortabeler! Een goed geïsoleerd huis en een lage energierekening vergroot je wooncomfort en hiermee draag jij ook bij aan het verduurzamen van Groningen. Wij zien graag een groener en duurzamer Groningen, jij toch ook?

Wij willen het voor iedereen gemakkelijk maken om deze stap te zetten. Daarom krijg je bij de aankoop van je nieuwe huis een Groen Wonen Advies ontwikkeld in samenwerking met Groningen woont SLIM! Hierin staan de stappen die jij (gemakkelijk) kan ondernemen om je huis duurzamer te maken én dit wordt ook uitgevoerd door Groningen woont SLIM! Zo maken wij het graag gemakkelijk voor jou.

In combinatie met een overzicht van de duurzame ontwikkelingen in jouw buurt of wijk, kan jij de beste keuzes maken. Gaat jouw wijk binnenkort over op een warmtepomp? Kan jij profiteren van gemeenschappelijke zonnepanelen, omdat je deze niet kan plaatsen op je eigen dak? Graag houden wij je hiervan op de hoogte via Grunneger Power.

Lees meer over de duurzame ontwikkelingen in jouw buurt of wijk.

Groningen woont SLIM!

In 2019 zijn wij een samenwerking met Groningen woont SLIM gestart om het Groen Wonen Advies te ontwikkelen. Samen zorgen we ervoor dat jij als nieuwe huiseigenaar het beste en meest complete advies voor jouw huis krijgt. Wij begeleiden je dus niet alleen bij wat er komt kijken bij de aankoop van het nieuwe huis, maar vertellen je ook welke duurzame maatregelen geschikt zijn voor jouw nieuwe woning. Door direct duurzame maatregelen te treffen, is je huis direct klaar om door jouw bewoond te worden. Op deze manier draag je bij aan een beter klimaat en woon je direct in een comfortabel en energiezuinig huis. Hiermee bespaar je niet alleen op je energie maar ook in je portemonnee.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Groningen woont SLIM geeft jouw een op maat gemaakt advies over hoe jij je woning kan verduurzamen. Geen moeilijke keuzes of onbegrijpelijke offertes.
  2. Dit is hét moment om deze woning te verduurzamen, want: je ontvangt 6% extra financiering bij hypotheek, je hebt direct een comfortabelere woning, een (fors) lagere maandlasten en je hebt geen verbouwingsoverlast op een later tijdstip.
  3. Geen totale verbouwing aan je huis, maar een overzichtelijk en haalbaar plan. Wij weten dat je zo snel mogelijk je nieuwe huis in wil en zorgen hier dan ook snel voor.
  4. Groningen woont SLIM belooft aan jou: een strakke planning met begin- en einddatum van de werkzaamheden; de vakmensen werken snel, netjes en laten het goed afgewerkt achter; afspraak is afspraak; het is pas klaar als jij tevreden bent; de aanpassingen zijn echt duurzaam en gaat over meer dan energiebesparing. Daarom worden de producten ook geselecteerd op duurzame kwaliteit en de invloed op het milieu.
www.groningenwoontslim.nl

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!