Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Duurzaam Groningen

Grunneger Power

Grunneger Power is één van de grootste energiecoöperaties van Nederland die er voor zorgt dat íedereen kan meedoen om Groningen eerlijk duurzaam te maken.

Verspreid door heel Groningen nemen leden van Grunneger Power het heft in eigen handen. Samen realiseren zij zonnedaken, inkoopacties, infoavonden, wijkenergieplannen en heel veel meer te gekke initiatieven. Grunneger Power zorgt ervoor dat mensen met duurzame wensen de professionele ondersteuning krijgen die nodig is. Dat doen we met maatwerk, en daarin helpen leden elkaar. Altijd onafhankelijk, en op jouw tempo.

Bekijk hier het initiatief in jouw buurt of wijk!

Grunneger Power is een energiecoöperatie uit Groningen. Zij leveren groene energie die wordt opgewekt dóór Groningers, vóór Groningers. De winst wordt geïnvesteerd in nieuwe, duurzame projecten in de buurt.

De energie wordt verkocht om Groningen te verduurzamen. De stroom die wordt geleverd is 100% groen. We helpen zoveel mogelijk mensen om energie te besparen en om hun eigen energie op te wekken. Zo maken we Groningen samen duurzaam. Lees hier meer over Grunneger Power.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!