Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Tjotter 6 Zuidhorn

€ 215.000

  • k.k.
Download de brochure
  • Aantal keer bekeken: 110

(NB: de getoonde foto’s zijn van een vergelijkbaar ander woonhuis in deze straat, deze is identiek en wijkt voor wat betreft interieur in details af)

Mooi gelegen geschakeld woonhuis met het gehele ‘woonprogramma’ op de begane grond. De indeling is globaal,
Hal, L-woonkamer en half open Keuken met moderne inrichting en apparatuur. Tussenhal, grote slaapkamer met bijbehorende badkamer op de begane grond, separaat 2e toilet. De garage is binnendoor bereikbaar en is ook gemakkelijk, desgewenst bij de woonruimte te betrekken.

Etage: overloop twee extra kamers en en een extra ruimte (thans berging) waar eenvoudig een extra badkamer kan worden gemaakt (de infrastructuur is er al). Er is een kleine opberg-vliering welke door een steektrapje kan worden bereikt (geen stahoogte).

Aan de achterzijde ligt de tuin met een eigen privé zonneterras en aan de voorzijde is de mogelijkheid om uw auto te parkeren op het eigen erf.

Info: bouwjr. ca. 1992. Het huis is centraal verwarmd de ketel is van 2010, het gehele huis is uitstekend geïsoleerd en voorzien van dubbel glas (Energielabel ‘A’)

NB: De aangegeven woonoppervlak ad 108 m2 is incl. de garage (18m2), deze is binnendoor bereikbaar en indien gewenst, eenvoudig bij de woonruimte te betrekken. (De aangegeven woonoppervlak is opgesteld volgens een NEN 2580 meting welke door de verkoper is aangeleverd)

Dit woonhuis maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er zijn een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris (Hermans&Schuttevaer Utrecht) en een waarborgsom. Het woonhuis is bedoeld voor zelfbewoning.
NB: Het betreft hier een nog niet gemeten perceel, koper dient de uitmeting zelf aan te vragen bij het kadaster, de kosten hiervoor bedragen ca. € 400,- per grensbepaling.

  • FRAAI, EIGENTIJDS
  • LEEFTIJDSBESTENDIG WONEN, SLAPEN EN BADEN OP DE BEGANE GROND
  • EN GEMAKKELIJK TE REALISEREN EXTRA BADKAMER OP DE ETAGE.

Woonlagen

Wonen En Slapen

Aantal kamers
2, (1 slaapkamer)
Badkamer afmetingen
315cm x 185cm
Badkamer oppervlakte
6 m2
Badkamer
Ligbad, Toilet, Wastafel

Slaapetage

Aantal slaapkamers
2

Vergelijkbare woningen

Barestraat

Barestraat

Groningen

€ 410.000
Thorbeckelaan
Verhuurd

Thorbeckelaan

Groningen

€ 995
Helperzoom
Verkocht o.v.b.

Helperzoom

Groningen

€ 179.500

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!