Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Slachthuisstraat 93 Groningen

€ 195.000

  • k.k.
Download de brochure
  • Aantal keer bekeken: 183

“Het leuke is dat je midden in de drukte van de stad woont, maar ook de stilte en rust in huis op kan zoeken”-, verkoper.

Comfortabel wonen en dichtbij het bruisende centrum van Groningen, dat kan in deze ruime maisonnette gelegen in de gemoedelijke Oosterparkwijk. De woning is tot 2017 volledig gerenoveerd, waarbij niet bespaard is op kwaliteit. Nieuwe vloeren, een nieuwe verwarmingsketel en stucwerk door de hele woning, aan alles is gedacht. Op de eerste verdieping bevindt zich de lichte woonkamer met open indeling naar de moderne keuken, samen 32m2 groot. Op het balkon grenzend aan het Damsterdiep schijnt tot laat in de middag de zon. Op de tweede etage zijn drie ruime slaapkamers van 13, 6 en 8m2 te vinden en een vernieuwde, luxe badkamer. Recentelijk zijn in het complex alle kozijnen vernieuwd en voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas, nog comfortabeler dus!

  • COMFORTABELE MAISONNETTE
  • HOEKAPPARTEMENT
  • VOLLEDIG GERENOVEERD
  • MODERNE KEUKEN EN BADKAMER
  • DRIE SLAAPKAMERS
  • NABIJ HET STADSCENTRUM EN UMCG

De ligging van de maisonnette is wat het wonen hier erg prettig maakt. Zowel het UMCG als het stadscentrum van Groningen liggen op steenworp afstand. Ook het altijd gezellige Pioenpark in de Oosterparkwijk is op korte loopafstand. Diverse winkels, eetgelegenheden, aansluitingen met het openbaar vervoer en scholen zijn daarbij ook allemaal in de nabij omgeving te vinden. Een perfecte woning voor iemand die graag direct in een instapklare woning trekt in een gezellige buurt van de Oosterparkwijk!

Woonlagen

1e Verdieping

Aantal kamers
1

2e Verdieping

Aantal slaapkamers
3
Badkamer afmetingen
278cm x 159cm
Badkamer oppervlakte
4 m2
Badkamer
Dubbele Wastafel, Inloopdouche

Vergelijkbare woningen

Donderslaan 103

Donderslaan 103

Groningen

€ 190.000k.k.
Paterswoldseweg 504

Paterswoldseweg 504

Groningen

€ 189.000k.k.
Pioenstraat 60

Pioenstraat 60

Groningen

€ 175.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken