Logo Schouten + van der Giezen Makelaars

€ 189.000

  • k.k.
Download de brochure
Chris Schouten
Vragen over deze woning?
App of bel Chris Schouten op 06 430 596 99
  • Aantal keer bekeken: 30
Planetenlaan 299 Groningen

Verrassend ruim (bijna 100m2) en mooi gelegen 3 (voorheen 4) kamer appartement in Paddepoel, Groningen Noord. Een ruim appartement, op de 5e Etage en een ruime berging op de begane grond.
Het appartement is uiteraard met de lift bereikbaar, heeft een groot zonnebalkon op DE ZON, is centraal verwarmd en is grotendeels voorzien van dubbel glas. Ook is er voldoende parkeergelegenheid op het eigen erf bij het gebouw en alle stedelijke voorzieningen zijn om de hoek, zoals winkelcentrum Paddepoel, Selwerd en Vinkhuizen. Ook bent u ‘zo de stad uit’ via de toerit aan de Zonnelaan naar de RING.

De indeling van het appartement is globaal, begane grond: de centrale hal met intercom, toegang naar de berging en de lift. Het appartement: ruime hal, garderobe, riante woonkamer ruim 40m2, gesloten keuken ca. 8m2 met nette inrichting, tussenhal, badkamer met bad en wastafel en drie ruime slaapkamers van ca. 14 en 12m2 en 10m2,
Vanuit de woonkamer is het zonnebalkon (10m2) bereikbaar.

Info: bouwjaar 1970, actieve VvE maandelijkse bijdrage ca. € 151,-. Het voorschotbedrag voor de verwarming
is € 117,-.

NB: de foto’s vormen een mix van andere appartementen in dit complex en de getoonde laminaatvloeren kan afwijken van de kleur welke in de woning ligt. Geen studentenbewoning, alléén bedoeld voor zelfbewoning.

Dit appartement maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris (PlasBossinade) en een waarborgsom. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstig aanbod aan de Planetenlaan en omgeving? Laat het ons weten!

Aanvaarding op korte termijn.

  • BIJNA 100M2
  • BERGING
  • LIFT
  • BALKON 10M2
  • DRIE SLAAPKAMERS
  • WOONKAMER 40M2.

Woonlagen

Wonen En Slapen

Aantal kamers
4, (3 slaapkamers)
Badkamer afmetingen
200cm x 220cm
Badkamer oppervlakte
4 m2
Badkamer
Toilet, Douche, Wastafel

Vergelijkbare woningen

Rijksweg
Verkocht o.v.b.

Rijksweg

Wirdum

€ 185.000
Beetke van Rasquertstraat
Verkocht

Beetke van Rasquertstraat

Leek

€ 189.500
Oosterhorn
Verkocht

Oosterhorn

Ten Boer

€ 205.000

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!