Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Nesciolaan 39 Haren Gn

€ 129.000

  • k.k.
Download de brochure
  • Aantal keer bekeken: 212
  • GROOT TYPE (HOEK)APPARTEMENT
  • TWEE SLAAPKAMERS
  • BALKON OP HET ZUIDEN
  • KEURIGE STAAT VAN ONDERHOUD
  • SERVICEFLAT MAARWOLD
  • VEILIG WONEN EN UITSTEKENDE VOORZIENINGEN
  • ZEVENDE WOONLAAG.

Indeling

Appartement:
Entree naar een zeer ruime hal met mogelijkheden voor een zitje, een washok en een nette toiletruimte met fonteintje. Moderne half open keuken in L-opstelling geplaatst met een kookplaat, oven en een koelkast. Lichte woonkamer van circa 28 m2 met toegang tot het ruime en zonnige balkon op het zuiden met een bankirai houten vloer en prachtig uitzicht. Aansluitend aan de woonkamer is een grote slaapkamer van circa 20 m2 en tevens toegang tot het balkon. Via de slaapkamer (en de toiletruimte) is de nette badkamer bereikbaar met een wastafelmeubel en een inloopdouche. Via de hal komt u in de tweede slaapkamer van circa 8.5 m2.

Bijzonderheden:
Bij de woning behoort een eigen inpandige berging van circa 5.5 m2 en er is een gezamenlijke fietsenberging.

Serviceflat Maarwold staat garant voor een prettige en zorgeloze woonomgeving met veel service. De service van Maarwold bestaat uit: warme maaltijd met keuzemenu uit eigen keuken, 24-uurs alarmsysteem, een eigen zorgteam van Allerzorg in het gebouw.

Ook wordt er voor de bewoners veel georganiseerd zoals muziekmiddagen, filmvoorstellingen, spel activiteiten en vrijdagmiddagborrel. Verder beschikt Maarwold over een eigen winkel, kapper, pedicure en een recreatiezaal. Maarwold is makkelijk via de A28 te bereiken en in de omgeving is veel groen.

De maandelijkse servicekosten bedragen € 966,- voor 1 persoon en € 1.243,- voor 2 personen. Hierin zijn inbegrepen o.a. de warme maaltijden uit eigen keuken, verwarmingskosten, watergebruik, personeel ten dienste van alle bewoners en klein en groot onderhoud van het gebouw.

Woonlagen

Begane grond

Aantal kamers
3, (2 slaapkamers)
Badkamer
Douche, Wastafelmeubel

Vergelijkbare woningen

Barestraat
Verkocht o.v.b.

Barestraat

Groningen

€ 410.000
Thorbeckelaan
Verhuurd

Thorbeckelaan

Groningen

€ 995
Helperzoom
Verkocht

Helperzoom

Groningen

€ 179.500

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!