Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Kwintlaan 46 Groningen

€ 350.000

  • k.k.
Download de brochure
  • Aantal keer bekeken: 96

“Een fijne, onderhoudsarme woning met veel ruimte en op een uitstekende locatie in Groningen.”, – Sam Farès, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Midden in de gezellige woonwijk de Oosterpoort is deze aangename stadswoning te vinden. De woning is instapklaar, onderhoudsarm en voorzien van zonnepanelen op het dak. De lichte leefruimte loopt door naar de open keuken en diepe, zonnige achtertuin. In de tuin heb je vanaf de middag tot de avond de zon staan. Geniet je liever in de ochtend met een kopje koffie van de zon? Geen probleem! Want op het royale dakterras heb je juist vanaf de ochtend al de zon. Het toilet en de badkamer zijn recentelijk vernieuwd. In totaal zijn er drie ruime slaapkamers en moderne badkamer op de eerste etage. Op de tweede etage is een tussenwand geplaatst, waardoor er een vierde slaapkamer en aparte wasruimte is gerealiseerd.

  • PRACHTIGE STADSWONING
  • ACHTERTUIN ÉN DAKTERRAS
  • GOED ONDERHOUDEN
  • VOORZIEN VAN ZONNEPANELEN
  • VERNIEUWD TOILET EN BADKAMER
  • 4 RUIME SLAAPKAMERS
  • NABIJ STATION EUROPAPARK, CENTRUM GRONINGEN EN BINNENKORT HET ZUIDERPLANTSOEN

Wonen aan de groene Kwintlaan met alle voorzieningen om de hoek zorgt voor veel woonplezier. Zo heb je het Station Europapark en het Centraal Station op loopafstand. Supermarkten, scholen en diverse speel- en sportvoorzieningen zijn allemaal in de omgeving te vinden. Net als het Sterrebos en Zuiderplantsoen, het nieuwe park dat binnenkort in Groningen geopend wordt. Naar het centrum van Groningen fiets je in 5 minuten en ook de uitvalswegen zijn eenvoudig te bereiken. Vinkt deze plezierige stadswoning al jouw woonwensen af? Maak dan snel een afspraak om de woning te bezichtigen!

Woonlagen

Begane Grond

Aantal kamers
1

2e Verdieping

Aantal slaapkamers
1

1e Verdieping

Aantal slaapkamers
3
Badkamer afmetingen
172cm x 205cm
Badkamer oppervlakte
4 m2
Badkamer
Toilet, Douche, Wastafelmeubel

Vergelijkbare woningen

Anna Paulownastraat 21a

Anna Paulownastraat 21a

Groningen

€ 325.000k.k.
Heijplaat 8

Heijplaat 8

Groningen

€ 299.000k.k.
Schubertlaan 28

Schubertlaan 28

Groningen

€ 200.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken