Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Kooistukken 13 Eelde

€ 165.000

  • k.k.
Download de brochure
Chris Schouten
Vragen over deze woning?
App of bel Chris Schouten op 06 430 596 99
  • Aantal keer bekeken: 164

“Dit nette hoekappartement biedt veel mogelijkheden” – Makelaar Chris Schouten, Schouten + van der Giezen

Deze verzorgde benedenwoning in de populaire woonwijk Spierveen in Eelde biedt veel mogelijkheden. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een vrijstaande berging en parkeerplek op de nabijgelegen parkeerplaats. Het ruime hoekappartement heeft dankzij de vele raampartijen rondom veel lichtinval. De onderhoudsvriendelijke tuin op het westen bereik je via de ruime woonkamer. Zowel aan de voor- als achterzijde van het appartement zijn twee ruime slaapkamers te vinden. De verzorgde keuken en badkamer met badkuip bieden gemak en comfort.

  • GOED ONDERHOUDEN HOEKAPPARTEMENT
  • BEGANE GROND MET TUIN
  • VEEL LICHTINVAL

Dankzij de actieve VVE staat het appartement er piekfijn bij en heb je geen omkijk naar het onderhoud aan de buitenzijde van de woning. In de omgeving zijn voorzieningen als winkels, het openbaar vervoer en scholen allemaal in de buurt. Het centrum van Eelde licht op enkele minuten fietsafstand en via de dichtstbijzijnde uitvalsweg ben je met de auto zo in Groningen of Assen.

Dit appartement maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurobjecten en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris (Van Buttingha Wichers Notarissen te Den Haag, kosten eigendomsakte ca. € 850,-) en een waarborgsom en anti-speculatiebeding.

NB: De aankoop van het appartement is bedoeld voor aankoop van een natuurlijk persoon die het gebruikt voor zelfbewoning.

Woonlagen

Wonen En Slapen

Aantal kamers
3, (2 slaapkamers)
Badkamer oppervlakte
5 m2
Badkamer
Douche, Wastafel

Vergelijkbare woningen

Pioenstraat 60

Pioenstraat 60

Groningen

€ 175.000k.k.
Paterswoldseweg 504

Paterswoldseweg 504

Groningen

€ 189.000k.k.
Donderslaan 103

Donderslaan 103

Groningen

€ 190.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken