Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Klinkerstraat 28 Groningen

€ 295.000

  • k.k.
Download de brochure
  • Aantal keer bekeken: 175

“De overkapping is echt een verlengde van de woonkamer. Hierdoor kan je ieder seizoen van het jaar van het buitenleven genieten”, – Makelaar Sam Schouten + van der Giezen

Gelegen in de jonge woonwijk Plan Boerhof bevindt zich deze ruime eengezinswoning. De in 2010 opgeleverde woning kan omschreven worden als ‘comfortabel woongenot’. De moderne keuken die van alle moderne apparatuur is voorzien loopt door naar de woonkamer en de fijne tuin achter het huis. De overkapping zorgt voor een verlengde van de woonkamer, waardoor je zowel in het voor- als naseizoen van het buitenleven kunt genieten. Iets te koud buiten? Dan steek je met gemak een heerlijke buitenhaard aan. De woning telt maar liefst vijf slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor iedereen in het huishouden. De eigentijdse badkamer biedt gemak en comfort. Aan de voorzijde van de woning is een eigen oprit aanwezig.

  • VERFIJNDE EENGEZINSWONING
  • MODERNE KEUKEN & BADKAMER
  • 5 SLAAPKAMERS
  • FIJNE TUIN MET OVERKAPPING
  • DIVERSE WINKELS OM DE HOEK
  • NABIJ NATUUR- EN RECREATIEGEBIED KARDINGE
  • OP 15 MINUTEN FIETSAFSTAND VAN HET CENTRUM

Als je hier woont heb je het gemak van winkels in de buurt, op nog geen honderd meter loopafstand bevindt zich een vernieuwd winkelcentrum met twee grote supermarkten. En dat is niet het enige dat de omgeving rondom deze woning te bieden heeft. Ook de ligging ten opzichte van de stad is zeer gunstig. Met een kleine 15 minuten fietsen sta je al op de Grote Markt. Zoek je liever de rust op en maak je graag een mooie herfstwandeling? Dan loop je achterlangs zo het natuur- en recreatiegebied van Kardinge in. Aan de kinderen is in de buurt ook gedacht want er zijn veel sportverenigingen, scholen en kinderopvang in de buurt te vinden. Kortom, een moderne eengezinswoning dat plezier biedt voor het hele gezin!

Woonlagen

Begane Grond

Aantal kamers
1

1e Verdieping

Aantal slaapkamers
3
Badkamer afmetingen
285cm x 229cm
Badkamer oppervlakte
7 m2
Badkamer
Toilet, Douche, Wastafel

2e Verdieping

Aantal slaapkamers
2

Vergelijkbare woningen

Bergstraat 26

Bergstraat 26

Groningen

€ 235.000k.k.
Donderslaan 103

Donderslaan 103

Groningen

€ 190.000k.k.
Paterswoldseweg 504

Paterswoldseweg 504

Groningen

€ 189.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken