Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Hooiweg 70 Eelde

€ 250.000

  • k.k.
Download de brochure
Chris Schouten
Vragen over deze woning?
App of bel Chris Schouten op 06 430 596 99
  • Aantal keer bekeken: 190
  • Aantal bezichtigingen: 23

“Met veel plezier heeft de vorige bewoner hier 50 jaar lang gewoond. Nu is het tijd dat deze prachtige woning haar nieuwe bewoners gelukkig gaat maken!”, – Gerrit Datema, Makelaar Schouten + van der Giezen.

Gelegen in het Drentse esdorp Eelde-Paterswolde staat deze royale hoekwoning te koop. De ruim opgezette hoekwoning kan de nodige liefde en aandacht gebruiken, maar heeft dan ook de potentie om omgetoverd te worden in een prachtig woonhuis. Op de begane grond bevinden zich de ruime, lichte woonkamer, nette keuken en zonnige achtertuin met aparte stenen berging. Op de tweede etage zijn 3 ruime slaapkamers en een verzorgde badkamer te vinden. De ruime zolder biedt ruimte voor een vierde slaapkamer. Zo heb je aan ruimte in deze woning zeker geen gebrek!

  • RUIME HOEKWONING
  • GROENE WOONOMGEVING
  • ZONNIGE TUIN
  • APARTE STENENBERGING
  • 4 SLAAPKAMERS
  • NETTE KEUKEN & BADKAMER
  • NABIJ HET PATERSWOLDSEMEER EN GRONINGEN AIRPORT EELDE

In deze prettige, groene woonomgeving aan de Hooiweg voelt het als thuiskomen. Hier woon je in de rust en natuur, maar heb je ook de fijne voorzieningen van het dorp op steenworp afstand. In de nabije omgeving zijn meerdere winkels, scholen, een bakkerij en speel- en sportverenigingen te vinden. Daarbij ligt het Paterswoldsemeer met prachtige wandel- en fietsroutes vlakbij. Op ruim een half uur fietsen en 20 minuten rijden ligt het bruisende centrum van Groningen. Ga je liever een dagje naar Leeuwarden of Heereveen? Ook naar deze steden rij je in slechts 30 minuten. Kortom, een prachtige woning met veel potentie op een waanzinnige locatie in Eelde-Paterswolde!

Dit woonhuis maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris (Van Buttingha Wichers Notarissen) en een waarborgsom.

Er is een VvE voor het onderhoud van de tussen en achtergelegen pleinen, de jaarlijkse bijdrage is ca € 100,-

Woonlagen

Woonetage

Aantal kamers
2

2e Etage

Aantal kamers
2, (1 slaapkamer)

Slaapetage

Aantal slaapkamers
3
Badkamer oppervlakte
5 m2
Badkamer
Toilet, Douche, Wastafel

Vergelijkbare woningen

Heijplaat 8

Heijplaat 8

Groningen

€ 299.000k.k.
Anna Paulownastraat 21a

Anna Paulownastraat 21a

Groningen

€ 325.000k.k.
Schubertlaan 28

Schubertlaan 28

Groningen

€ 200.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken