Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Helperzoom 199 Groningen

€ 189.000

  • k.k.
Download de brochure
Chris Schouten
Vragen over deze woning?
App of bel Chris Schouten op 06 430 596 99
  • Aantal keer bekeken: 318

“Na een paar dagen klussen heb je een super leuk appartement op een mooi plekje” – Chris Schouten, Schouten + van der Giezen.

Vanuit dit lichte en knusse appartement voel je je direct thuis. Het ligt in een van de meest gewilde en populaire woonwijken van Groningen: Coendersborg. Het 3-kamer appartement beschikt over een ruime, zongerichte woonkamer (ruim 34m2) en twee slaapkamers en een apart balkon aan de voorzijde. De badkamer en keuken met een tweede balkon aan de achterzijde zijn in verzorgde staat. In de portiekflat is beneden een inpandige berging aanwezig.

  • VERZORGD 3-KAMER APPARTEMENT
  • GELEGEN OP DE 1E WOONLAAG
  • IN POPULAIRE WIJK HELPMAN/COENDERSBORG

De woonlocatie van dit appartement is verreweg uitstekend, gezien het in de groene omgeving nabij de Volkstuinen Tuinwijck en het Groningse rijksmonument Groenestein ligt. Bovendien is het bruisende stadsleven van Groningen op enkele minuten fietsafstand en zijn vele voorzieningen als winkels en scholen praktisch om de hoek. Op loopafstand bevindt zich het vernieuwde station Europark en ook de ringweg, A28 en A7 zijn met de auto eenvoudig te bereiken. Een net appartement op de perfecte woonlocatie in Groningen!

Bijdrage VVE, € 109,- per maand
Voorschot Blokverwarming, € 67,- per maand
****Koper dient de woning te kopen voor eigen bewoning/gebruik****

Dit appartement maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurobjecten en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris (Van Buttingha Wichers Notarissen te Den Haag met Plas Bossinade te Groningen) en een waarborgsom en anti-speculatiebeding.

Woonlagen

Begane grond

Aantal kamers
3, (2 slaapkamers)
Badkamer afmetingen
235cm x 130cm
Badkamer oppervlakte
3 m2
Badkamer
Douche

Vergelijkbare woningen

Illegaliteitslaan 110

Illegaliteitslaan 110

Groningen

€ 210.000k.k.
Boterbloemweg 17

Boterbloemweg 17

Haren Gn

€ 225.000k.k.
Heymanslaan 10

Heymanslaan 10

Groningen

€ 235.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken