Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Helperzoom 177 Groningen

€ 179.000

  • k.k.
Download de brochure
  • Aantal keer bekeken: 132

In een van de meest gewilde woonwijken (Helpman) gelegen 3 kamer (voorheen 4 kamer) appartement op de 2e etage met een berging in de onderbouw. Het appartement ligt op een mooi plekje met fraai uitzicht over de woonomgeving en het groen met alle stedelijke voorzieningen in de nabijheid.

De indeling is globaal: ruime hal, moderne toilet, zongerichte L – woonkamer circa 32m2, twee ruime slaapkamers van circa 12 en 9m2, gesloten keuken, badkamer met douche. Twee balkons, één aan de oostzijde en één aan de westzijde. Tevens is er intercomspraakverbinding.

Info: het appartement ligt op de 2e etage, er is een actieve en goed georganiseerde VvE met een bijdrage van ca. € 110,- per maand (exclusief ca. € 80,- verwarmingskosten).
Alle kozijnen zijn vervangen en in kunststof uitgevoerd en geheel voorzien van dubbel glas. Het dak wordt deels vernieuwd, de ketel voor de blokverwarming is recent vernieuwd.

NB: verkoop alleen voor ‘zelf bewoning’ en kamergewijzeverhuur is niet toegestaan.

Dit appartement maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris (Hermans&Schuttevaer) en een waarborgsom. Het appartement is bedoeld voor zelfbewoning.

  • RUIMTE
  • VRIJ UITZICHT IN HET GROEN
  • DUBBEL GLAS

Woonlagen

Wonen En Slapen

Aantal kamers
3, (2 slaapkamers)
Badkamer afmetingen
200cm x 185cm
Badkamer oppervlakte
4 m2
Badkamer
Douche, Wastafel

Vergelijkbare woningen

Ten Oeverlaan
Verkocht

Ten Oeverlaan

Groningen

€ 189.000
Van Drielstlaan
Verkocht o.v.b.

Van Drielstlaan

Groningen

€ 189.500
Koeriersterweg
Verkocht o.v.b.

Koeriersterweg

Groningen

€ 175.000

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken