Logo Schouten + van der Giezen Makelaars

€ 165.000

  • k.k.
Download de brochure
Chris Schouten
Vragen over deze woning?
App of bel Chris Schouten op 06 430 596 99
  • Aantal keer bekeken: 37
Groen van Prinstererlaan 53 Groningen

In een van de meest gewilde woonwijken (HELPMAN) gelegen ruim 2 (voorheen 4) kamer appartement met eigen afsluitbare berging in de onderbouw en twee balkons, gelegen op de derde etage. ( Er zijn twee slaapkamers bij de woonkamer gevoegd, dit is eventueel eenvoudig weer te herstellen)
De indeling is globaal: ruime hal, zongerichte woonkamer ca 45 m2 met 2 balkons (éen op oost en één op west), Één slaapkamer van circa 11m2, gesloten keuken en badcel met douche.

Info: het appartement ligt op de 3e etage, actieve VvE met een bijdrage van circa € 118,- per maand. Het voorschot bedrag voor de verwarming is € 70,- per maand. Het appartement is voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas.
Het betreft een ruim zonnig appartement, er is naast een eigen berging ook nog een gezamenlijke fietsenberging in de onderbouw, deze is via de achterzijde van het gebouw via een hellingbaan bereikbaar.
Tevens is er een gezamenlijke fietsenberging, welke via de achterzijde van het gebouw veilig kan worden bereikt.

Dit appartement maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris (PlasBossinade) en een waarborgsom. Het appartement is bedoeld voor zelfbewoning!

NB: de getoonde plattegrond is het spiegelbeeld.

Aanvaarding in overleg.

In een van de meest gewilde woonwijken (HELPMAN) gelegen ruim 3 kamer appartement met een inpandige berging en twee balkons, gelegen op de EERSTE woonlaag. (Bel-Etage)
De indeling is globaal: ruime hal, zongerichte woonkamer ca 32 m2 met balkon, twee ruime slaapkamers van circa 13 en 11m2, gesloten keuken en badcel met douche en een tweede balkon.

Info: het appartement ligt op de 1e woonlaag, actieve VvE met een bijdrage van circa € 98,- per maand. Het voorschot bedrag voor de verwarming is ca € 85,- per maand. Het appartement is voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas.
Het betreft een ruim zonnig appartement, er is een ruime (eigen) fietsenberging in de onderbouw.
Tevens is er een gezamenlijke fietsenberging, welke via de achterzijde van het gebouw veilig kan worden bereikt.

Dit woonhuis maakt deel uit van een complex meerdere (voormalig) huurwoningen en kenmerkt zich door een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Er is een aantal verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een project notaris (PlasBossinade) en een waarborgsom. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstig aanbod in deze omgeving? Laat het ons weten!

Aanvaarding op korte termijn

  • FRAAIE LIGGING
  • LICHT APPARTEMENT
  • TWEE BALKONS
  • RUIME WOONKAMER
  • KUNSTSTOF KOZIJNEN EN DUBBEL GLAS.

Woonlagen

Wonen En Slapen

Aantal kamers
2, (1 slaapkamer)
Badkamer afmetingen
180cm x 175cm
Badkamer oppervlakte
3 m2
Badkamer
Douche, Wastafel

Vergelijkbare woningen

Pulvertorenstraat
Verkocht

Pulvertorenstraat

Leek

€ 169.500
Frenspad
Verkocht

Frenspad

Zuidhorn

€ 169.500
Rijksweg
Verkocht o.v.b.

Rijksweg

Wirdum

€ 185.000

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!