Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
Donderslaan 110 Groningen

€ 160.000

  • k.k.
Download de brochure
Chris Schouten
Vragen over deze woning?
App of bel Chris Schouten op 06 430 596 99
  • Aantal keer bekeken: 163

“Een appartement met een mooie indeling, fantastisch uitzicht en een zeer scherpe vraagprijs” – Makelaar Stefan van der Giezen, Schouten + van der Giezen

Wie zoekt naar een ruim appartement met een praktische indeling, een weids uitzicht en met de perfecte ligging in Groningen hoeft niet verder te zoeken. Dit driekamerappartement aan de Donderslaan in de woonwijk Corpus den Hoorn voldoet aan al deze eisen. Gelegen op de zevende etage in de Donderslaanflat heb je vanaf het inpandige balkon vrij zicht over het groene gebied rondom de Gasunie. Hier is vanaf de middag tot het laatst avonduurtje van de zon te genieten. Het appartement bestaat uit twee ruime slaapkamers, waarvan één is voorzien van eigen inloopkast. Dankzij de praktische indeling is er een licht en ruimtelijk woon- en eetgedeelte, verzorgde keuken en badkamer en een apart toilet aanwezig. In het gebouw kan gebruik worden gemaakt van twee liften en aan de voorzijde is gratis parkeergelegenheid. Bij de woning is op de begane grond een aparte fietsenberging aanwezig. Het appartementencomplex is voorzien van een gezonde VvE.

  • RUIMTELIJK APPARTEMENT MET MOOIE INDELING
  • ZONNIG, INPANDIG BALKON
  • TWEE RUIME SLAAPKAMERS
  • GELEGEN IN DE GEWILDE WOONWIJK CORPUS DEN HOORN
  • STADSPARK EN MARTINIPLAZA OM DE HOEK

In de nabije omgeving bevinden zich voldoende voorzieningen als winkels, scholen en zijn er uitstekende aansluitingen met het openbaar vervoer. In je vrije tijd hoef je je in deze omgeving niet te vervelen. Zo is het sportpark Corpus den Hoorn om de hoek, wandel je binnen enkele minuten het Stadspark in en ben al je binnen vijf minuten bij de evenementenhal Martiniplaza. Het centrum van Groningen bereik je met de fiets binnen 15 minuten en het complex is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen.

Bijzonderheden

Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een projectnotaris.

Woonlagen

Begane grond

Aantal kamers
3, (2 slaapkamers)
Badkamer
Douche, Wastafel

Vergelijkbare woningen

Boterbloemweg 17

Boterbloemweg 17

Haren Gn

€ 225.000k.k.
Illegaliteitslaan 110

Illegaliteitslaan 110

Groningen

€ 210.000k.k.
Heymanslaan 10

Heymanslaan 10

Groningen

€ 235.000k.k.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!

Bereken