Logo Schouten + van der Giezen Makelaars
De Genestetstraat 25 Groningen

€ 145.000

  • k.k.
Download de brochure
  • Aantal keer bekeken: 129
  • Aantal bezichtigingen: 3

Duurzaam wonen gedoe? Niet bij dit appartement. Deze woning koop je met een kant-en-klaar pakket aan duurzame maatregelen. Hiermee ben je verzekerd van een lage energierekening en hoef jij je de komende jaren geen zorgen te maken over de stijgende gasprijzen. En wat dacht je van het extra comfort dat het oplevert? Vocht, tocht en kou zijn verleden tijd. Wat je hiervoor zelf nog moet uitzoeken? Niets! In de brochure staat precies welke maatregelen worden toegepast, wat het je oplevert en wat het gaat kosten. Maar je hebt geen spaargeld? Ook dat is geen probleem, alle maatregelen zijn namelijk slim te financieren binnen de hypotheek. Hierdoor kun jij je eigen geld gebruiken voor andere zaken zoals de verbouwing van de keuken of badkamer. En datgene wat je extra betaalt aan hypotheek verdien je vaak terug door de besparing op de energierekening.

+++ de koper van de Genestetstraat 25 gaat akkoord met het aanschaffen van de in de brochure genoemde verduurzamingsmaatregelen, het verduurzaamheidspakket kan geheel meegefinancierd worden. De in de brochure genoemde verduurzamingsmaatregelen (ter waarde van € 6371,55) zijn geen onderdeel van de vraagprijs +++

Het appartement:

Entree, hal, keurig toilet met fonteintje, lichte woonkamer van circa 21 m2. Twee slaapkamers van circa 11 m2 en 13 m2. Eenvoudige maar nette keuken met provisiekast en een nette badkamer voorzien van een douche en wastafel. Er zijn twee balkons op zowel oost als het westen(het grootste balkon).

De actieve vereniging van eigenaren – met een maandelijkse bijdrage van € 82,47 zorgt voor het onderhoud van het appartementencomplex. Nagenoeg geheel dubbel glas.

De woning dient te worden gebruikt voor eigen bewoning door koper of voor bewoning van een eerstegraads familielid. Ideaal voor ouder van studerend kind met (maximaal!) één medebewoner. Informeer naar de voorwaarden.

  • DUURZAAM AANBOD
  • BEKIJK DE BROCHURE
  • STOER APPARTEMENT
  • GRONINGEN ZUID
  • TWEE SLAAPKAMERS
  • TWEE BALKONS

Woonlagen

Begane grond

Aantal kamers
3, (2 slaapkamers)
Badkamer oppervlakte
2 m2
Badkamer
Douche

Vergelijkbare woningen

Planetenlaan

Planetenlaan

Groningen

€ 145.000
Kremersheerd
Verkocht

Kremersheerd

Groningen

€ 142.500
Rijksweg
Verkocht

Rijksweg

Wirdum

€ 185.000

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!